Webredactie

The Female Factory

Tekstcorrectie en functionele test van voornamelijk het cursusdeel van de website van The Female Factory, alsmede tekstcorrectie van het bijhorende cursusboek.

Mijn tekst is aangepast, maar mijn eigen schrijfstijl is gebleven.
Marianne heeft mij enorm geholpen met de teksten van mijn website en de autoresponder-teksten. Als ondernemer wil je vooral bezig zijn met creëren. Dan is spelling en zinsopbouw niet altijd de eerste prioriteit. Soms zit ik zo lekker in de creatie dat ik het taalkundig gewoon niet meer zie.

Het is zo fijn als iemand met een blanco blik je teksten bekijkt en ze aanpast op een manier dat ze nog steeds in jouw eigen schrijfstijl zijn. De manier waarop Marianne de correcties uitvoert zijn altijd leerzaam voor mij, want haar toelichting zorgt ervoor dat het helder is.

Het is een heel fijn gevoel wanneer je je website lanceert, en de daarbij behorende communicatie, je ervan op aan kunt dat alles taaltechnisch klopt. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken, zodat ik me kan concentreren op datgene wat ik echt leuk vind en waar ik energie van krijg.
Maleka Bent Jamaa 
Female Empowerment/ businesscoach, trainer, presentatrice